Ahiler İlkokulu

WEB https://kalecikahilerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Halit Cevri Aslangil Mah.Şehit.Ufuk Ünsal Sok.No15 06300 Kalecik/ANKARA
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
MİSYON : • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize kaliteli, çağın ihtiyaçlarına göre donanımlı insan yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : -EGO (Okulların açık olduğu dönemde sabah 06.55 ve 07.05 saatlerinde 19 Mayıs Stadyumu önünden kalkmaktadır. -ÖZEL OTOBÜS (Her saat başı Ulus ve Kalecik arasında seferler düzenlenmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kalecik´in girişinde bulunan Halit Cevri Aslangil Mahallesindedir. Ahiler Ortaokulu ile aynı bahçeyi paylaşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİ HALİT CEVRİ ASLANGİL MAH., ANKARA MERKEZE UZAKLIK 67 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :